ZAŠTO JE 50+ NAJBOLJE DOBA ZA UČENJE STRANOG JEZIKA?

ZAŠTO JE 50+ NAJBOLJE DOBA ZA UČENJE STRANOG JEZIKA?

ZAŠTO JE 50+ NAJBOLJE DOBA ZA UČENJE STRANOG JEZIKA?

 

Ko kaže da ste prestari da naučite novi jezik? To što niste učili strane jezike u detinjstvu ne znači da i dalje ne možete da izaberete jedan. Zapravo, učenje jezika kada imate perko 50 godina ima čak i mnoštvo prednosti. Ne verujete mi? Nastavite sa čitanjem i dozvolite mi da vas ubedim da su vaše godine zaista najbolje vreme za učenje jezika. 😉

IMATE VIŠE SLOBODNOG VREMENA!

Možda ste već u penziji, što znači da imate puno vremena samo za sebe, a vreme je ono što vam je najneophodnije kod učenja jezika. Provedite ga kvalitetno, korisno, a opet, uživajući u činjenici da radite nešto lepo za sebe.

 

 

kursevi za seniore

ZA OVO STE ŠTEDELI SVOJ NOVAC!

Da li ste tokom svog radnog veka pažljivo odvajali novac sa strane da biste uživali u svojim penzionerskim danima? E, pa, došlo je vreme da razbijete kasicu-prasicu! 🙂 Kurs jezika u inostranstvu je upravo ono za šta ste štedeli. Šta ima bolje od časova koji se održavaju u prepodnevnim satima i popodneva koje ćete provesti obilazeći lokalne pijace, razgovarati sa lokalcima, diviti se autentičnoj arhitekturi?
Postoji i malo povoljnija varijanta – upišite kurs jezika u svom gradu (ili online), a zatim se upustite u turističku avanturu. I uživajte – zaslužili ste to!

 

kursevi za seniore 

ŽELITE DA POČNETE DA SE BAVITE NOVIM HOBIJEM!

Kažu da je ključ da biste ostali mladi u duši zapravo konstatno učenje novih stvari ili bavljenje njima. A šta je bolje od učenja stranog jezika? Svakako će manje boleti nego bavljenje aerobikom ili salsom. 🙂 Ipak, ukoliko ste aktivni tip seniora, postoji mnogo aktivnosti sa kojima možete kombinovati učenje jezika, od joge do raftinga.

 

UPOZNAJTE NOVE PRIJATELJE KOJI IMAJU ISTA INTERESOVANJA KAO I VI NA KURSEVIMA JEZIKA ZA SENIORE

Možda ne želite da pohađate časove sa tinejdžerima i omladinom, jer se ne biste osećali prijatno u takvoj grupi. Zato je idealno rešenje da se upišete na kurs jezika za seniore. Bićete okruženi zanimljivim ljudima sličnog duha i interesovanja.

 

kursevi za seniore 

VEĆ IMATE ODLIČNE UČITELJE (čitajte: DECA I UNUCI)

Kada ste vi išli u školu, nije se toliko pridavalo značaja učenju stranih jezika, zar ne? Izgleda da su se u međuvremenu uloge zamenile. Sada su deca zapravo ta koja odraslima mogu pomoći u učenju jer većina njih govori dva ili više jezika. Iskoristite to kao izgovor da što više vremena kvalitetno provedete sa svojom porodicom. 🙂

 

kursevi za seniore 

TO JE SJAJAN NAČIN DA OSTANETE OŠTROG UMA! (BEZ UKRŠTENIH REČI)

Dobro, de, dešava se i najboljima. Ne možete da se sette imena glumca – znate onog iz onog filma o onom, bre, na onom mestu? 🙂 Ili vam ‘stane mozak’ kada vas neko pita šta ste sinoć večerali?
Naučnici su ustanovili da stariji ljudi učenjem stranog jezika mogu ublažiti ili čak potpuno zaustaviti degenerativne promene na mozgu, do kojih sa godinama nažalost dolazi.
Pozdravite se sa sudokuom i ukrštenim rečima! 🙂

 

PENZIONERSKI DANI U _______________ (dopunite sami)

Zatvorite oči i maštajte. Gde želite da provedete svoje zlatno doba? Peščane plaže Španije? Mala vikendica u Provansi? Fensi apartman na italijanskoj rivijeri? Ostvarenje vaših maštarija je na samo kurs jezika od vas i ne postoji bolji trenutak od sadašnjeg da počnete sa učenjem!

 

kursevi za seniore

Piše: Milica S.

Add Comment

Phone: 021/47 22 704
21000 Novi Sad, Srbija
Železnička 17
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image