O nama

Spell škola je institucija koja uspešno radi već 18 godina

Spell škola stranih jezika osnovana je 2003. godine s ciljem da svojim polaznicima omogući da u prijatnoj i opuštenoj atmosferi sa zadovoljstvom pohađaju kurs stranog jezika i da pri tome usvoje jezik na brz i jednostavan način.

Tokom našeg dugog postojanja razvili smo posebnu metodu učenja jezika po kojoj radimo i zahvaljujući kojoj ste u mogućnosti da već od prvog časa progovorite na jeziku koji učite. Sva teorija koja je predviđena programom učenja odmah se primenjuje u praksi, tj. konverzaciji.

Ono što tim škole stranih jezika Spell čini ponosnim je to što većina naših polaznika dolazi po preporuci. Naši polaznici dolaze sa radošću na časove jezika i rado nas preporučuju svojim prijateljima. Znanje jezika je veština za koju je potrebno vreme da bi se njome ovladalo. A, da biste odvojili vreme za nešto što zahteva učenje, to mora da vam bude zabavno. Zato se
na našim kursevima obraća posebna pažnja na to da časovi budu tematski zanimljivi i da se dinamika časa često menja.

NIJE NAM CILJ DA SAMO ‘PREĐEMO GRADIVO’, CILJ NAM JE DA SA ZADOVOLJSTVOM NAUČITE JEZIK ZA KOJI SE OPREDELITE.

Ukoliko ste vlasnik kompanije:

 

Za Vas i Vašu kompaniju kreirali smo širok spektar kurseva standardnog i poslovnog jezika na svim nivoima. Nudimo kurseve u grupi i individualne časove. Naši časovi su dinamični, praktični i zasnovani na konverzaciji.

Ovi kursevi su osmišljeni tako da poboljšaju sposobnost komunikacije polaznika kako u svakodnevnim i neformalnim situacijama, tako i u poslovnom i formalnom okruženju. Koncepcija samog programa je takva da polaznici sve vreme obavljaju komunikaciju, bilo u obliku dijaloga, bilo u obliku izlaganja na datu temu.

Časovi se mogu održavati u Vašim ili našim prostorijama, a termini održavanja nastave se usklađuju sa radnim vremenom Vaših zaposlenih.

Svi naši kursevi su skrojeni po meri pojedinca. Pre početka kursa vršimo testiranje polaznika kako bismo utvrdili nivo znanja i potrebe Vaših zaposlenih i shodno tome se fokusirali na ciljeve i želje Vaše organizacije.

  • Razvićete konverzacijske veštine, jezičku fluentnost i poboljšati samopouzdanje pri upotrebi poslovnih termina na stranom jeziku.
  • Komuniciraćete sa više samopouzdanja.
  • Poboljšaćete veštine govora, slušanja i razumevanja.
  • Unapredićete znanje stranog jezika što će Vam omogućiti napredovanje u karijeri
  • Saznaćete više o poslovanju u različitim kulturama.

 

Drugi o nama

Naši zadovoljni polaznici su uvek raspoloženi da nas preporuče!

 

Phone: 021/47 22 704
21000 Novi Sad, Srbija
Železnička 17
Style switcher RESET
Body styles
Color settings
Link color
Menu color
User color
Background pattern
Background image